CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 24 november 2009

De Nederlandse handleiding van de Design Studio

Hallo allemaal,

Van Kars heb ik een Nederlandse handleiding gehad van de Design Studio. Wil je deze ook graag hebben? Haal hem dan af van mijn Cricut Expression Hyves groep of stuur mij een mailtje naar info@annettescreafarm.com met als omschrijving "NL handleiding Design Studio". Je ontvangt hem dan zo spoedig mogelijk.

Groetjes van Annette

dinsdag 17 november 2009

Gesneden met de Cricut



Hallo allemaal,



Vandaag even tijd vrijgemaakt om wat kerstkaarten te maken met mijn nieuwe cartridge. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Cartridge Winter Woodland. Een erg leuke cartidge. Als je deze kaart wilt maken moet je er wel om denken dat als je de kerstbomen apart wilt uitknippen je dan de maat dan aanpast, anders worden ze te groot. Het kaartje heb ik gesneden op 13,5 cm en de kerstbomen op 11cm. Zo passen ze er precies op.
Groeten van Annette

zondag 15 november 2009

Basistechnieken workshop met de Cricut Expression


Hallo allemaal,

Gisteren stond er weer een basistechnieken workshop gepland met de Cricut Expression. Op mijn andere Blog kan je het hele verhaal lezen.

Volgende week zaterdag, 21 november, geef ik weer en basistechnieken workshop voor de Cricut Expression. Er is nog plaats vrij, dus lijkt het je leuk om ook de basistechnieken map te komen maken in IJsselham? Mail mij dan even op info@annettescreafarm.com voor verdere info. Volgend jaar prik ik weer nieuwe zaterdagen.
Groetjes van Annette

dinsdag 10 november 2009

Mini workshop Snowhanger


Hallo allemaal,

Momenteel heb ik het weer druk met het geven van workshops. Scrapbooking, croppen, Copic workshops en a.s. zaterdag weer de basistechnieken workshop van de Cricut Expression. Tussendoor nog een opdracht gemaakt voor een bedrijf en ga zo maar door. Druk, druk, druk dus. Jullie ook? Ook heb ik nog een andere opdracht liggen voor een bedrijf en daarbij moet ik de Cricut gebruiken. Mijn grote vriend zeg maar. ;-)
Maar hierbij voor jullie weer een mini workshop. Deze is gemaakt met de Cricut cartridge George (cirkels), Christmas (ornament) en Don Juan (letters). De tekst SNOW kan je natuurlijk veranderen door de tekst KERST.
* Snij 8 cirkels uit op 4,5 inch.
* Snij 4 ornamenten uit parelmoerpapier.
* Snij uit het rode cardstock de letters uit met een randje met de Cricut Color markers.
* Zet het geheel in elkaar. Pers cirkel dus een ornament en letter.
* Versier hem met plakstrasstenen.
* Prik nu boven en onder een gaatje in de cirkels, zodat je het lint er door heen kan rijgen.
* Werk de achterzijde nu af door nog een cirkel er op te plakken.
* Wil je hem voor een raam hangen? Snij dat voor aan deze kant ook de ornamenten uit het de letters.
Veel succes.
Groetjes van Annette
Related Posts with Thumbnails