CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 25 januari 2010

Provocraft Cricut Cake Party.MP4

Hallo allemaal,

Hierbij de introductie van de Cricut Cake machine.

Groeten van Annette

zondag 24 januari 2010

Een Award ontvangen van Tanja



Hallo allemaal,

Vanmiddag heb ik een award gekregen van Tanja. Nogmaals bedankt hoor! Op mijn andere Blog had ik hem ook al gekregen en daar heb ik de 10 vragen beantwoordt. Graag gun ik hem iedereen hier, dus mocht je hem nog niet hebben gehad, dan krijgen jullie hem van mij.
Groetjes van Annette

Nieuw!!!!! De Cricut Cake machine




Hallo allemaal,

Provocraft heeft een hele nieuwe Cricut ontworpen, namelijk voor de thuisbakkers onder ons. ;-) Natuurlijk met een bijpassende cartridge.


Op de Amerikaanse CHA beurs is deze geïntroduceerd. Er zijn al filmpjes op You tube te zien.
Je snijdt dus GEEN papier maar "gum" en "fondant". Om daarmee de taarten op te pimpen. Denk aan de verjaardagstaart voor uw kind. Een prinsessen taart, Cars, Mickey Mouse etc. Of voor je huwelijk of als je Sara of Abraham ziet. Vele mogelijkheden dus. Deze Cricut is speciaal, omdat hij aangepast is om voedsel te kunnen snijden en daarom alle onderdelen hygïenisch zijn.
Als je een filmpje ziet, dan snap je wel wat ik bedoel.
Groetjes van Annette

zaterdag 23 januari 2010

Zelfde doosje maar dan heel anders


Hallo allemaal,

Het zelfde doosje, maar nu heel anders gemaakt. Deze keer is het een tasje geworden. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden?
Groeten van Annette

dinsdag 19 januari 2010

Valentijn


Hallo allemaal,
Eindelijk weer even tijd gevonden om wat te maken met mijn Cricut. Vorige week heb ik 2 nieuwe cartridges binnengekregen. Namelijk Seaonal Love Struck & Seaonal Morthers day. Op Love Struck stond een doosje afgebeeld met een hart als venster. Dit heb ik gesneden op een 12x12 inch. snijmat op de stand "Fit to Page" In elkaar gezet en wat verder aangekleed. Dit is het resultaat geworden. Vinden jullie het wat?
Groeten van Annette

vrijdag 8 januari 2010

De Gypsy


Hallo allemaal,

Op mijn andere Blog heb je kunnen lezen dat ik vanmiddag de Europese versie van de Gypsy van Kars heb ontvangen. Vanavond natuurlijk even proberen.
Ik had al enkele filmpjes gemaakt en op You tube gezet, maar vanvond heb ik er één gemaakt van de Gypsy. Ja, ik weet dat het nu erg laat is (02:50uur) Maar als je lekker bezig bent dan vergeet je weleens de tijd. Aan de rechterkant kan je nu de filmpjes zien. Ik hoor wel wat jullie er van vinden?

Groeten van Annette

Mocht mijn filmpjes er niet staan, druk dan op F5. De pagina opend zich opnieuw en dan vaak met de juiste filmpjes.
Related Posts with Thumbnails