CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 22 februari 2010

Oproep!!


Hallo allemaal,

Wil iedereen die bij mij de basistechniekenworkshop gevolgt heeft van de Cricut Expression of de Cricut Create mij even mailen op info@annettescreafarm.com ? Bedankt.

Groeten van Annette

vrijdag 12 februari 2010

NL Handleiding van de Gypsy



Hallo allemaal,

Via de mail heb ik net van Kars de NL handleiding van de Gypsy ontvangen. Het is wel een pakket wat bestaat uit 59 blz. Maar helemaal super en erg duidelijk.

Wil je hem ontvangen? Mail mij dan op info@annettescreafarm.com En zet als opschrijving NL handleiding Gypsy erbij is voor mij wat makkelijker. Valt het beter op tussen al mijn andere mailtjes. ;-)

Groeten van Annette

vrijdag 5 februari 2010

Mini workshop van het Valentijn tasje



Hallo allemaal,

Mijn mini workshop voor op de KKD is klaar. Eindelijk. Tijdens een demo vind ik het altijd leuk om de mensen een mini workshop mee te geven. Ik heb deze keer gekozen voor een Valentijn tasje. Kan je je Lover verrassen met iets lekkers, of gewoon met een lekker geurtje. Het doosje is groot en breedt genoeg om een flesje in te doen. Natuurlijk het nieuwste papier gebruikt van Making Memories, het Diamond Foil en de cartridge "Love Struck". Verder afgewerkt met parel stras, bloemen etc. Ik ben benieuwd hoe men dit vindt? Morgen nog de laatste handelingen voor de demo en dan de boel vast inpakken. Kan ik ook niks vergeten. Ik ben dus een nachtje van huis.

Groeten van Annette

woensdag 3 februari 2010

Cricut demo op de Knallende Kars Dagen (KKD)

Hallo allemaal,

Momenteel ben ik nog steeds druk bezig voor mijn demo a.s. zondag en maandag op de KKD. Kars heeft mij de opdracht gegeven om met peel-off vellen van Kars en van JEJE en natuurlijk met de Cricut de mogelijkheden te laten zien. Ze zijn er in vele kleuren, met en zonder glitters. Dinsdagmorgen 2 febr. kreeg ik een pakket van Kars met nieuwe vellen erin. Dus mijn Cricut Expression heeft weer op volle toeren gedraaid. Soms gekoppeld met en dan weer zonder de Gypsy. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe dingen op de Gypsy. Ik zal binnenkort weer een filmpje maken, daar kreeg ik veel vragen over de mail over. Maar eerst moet dit klaar zijn. Dan heb ik weer even tijd, totdat ik de Cricut demo met de Gypsy heb bij Nellie Snellen in Sevenum. Misschien zie ik jullie op één van deze dagen wel?

Groetjes van Annette
Related Posts with Thumbnails