CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 29 juni 2010

Voorbeelden gemaakt met de Cricut









































































Hallo allemaal,

Chantal, Hilde en ik hebben weer voorbeelden voor jullie gemaakt met de Cricut. Bij sommige creaties alleen de letters, maar bij anderen weer bijna alles.
Op 1 juli komt er een Cricut uitdaging voor iedere Cricut bezitter. Dus kom dan nog even langs voor de voorwaarden, want dan kan je daarna aan de slag. Uiteraard zit er in het winpakket Cricut materiaal.

Groeten van Annette

donderdag 24 juni 2010

Hier nog meer foto's van de Cricut workshop bij JEJE

Foto's van JEJE

Hallo allemaal,

Elly van JEJE heeft mij deze foto's gemailt van de laatste Cricut workshop die ik daar gegeven heb op 12 juni. Deze wilde ik dus met jullie delen.

Groeten van Annette

zondag 20 juni 2010

De basistechnieken workshop














Hallo allemaal,

Gisteren had ik weer een basistechniekenworkshop met de Cricut. Er zouden 3 dames komen, maar er had zich één afgemeld. Dus Henriëtte uit Assen en Els uit Breda hadden het rijk alleen. Ik hou de workshops bij mij thuis erg klein, zodat iedereen lekker de ruimte heeft en genoeg aandacht krijgt. Bij de basisworkshop vind ik dit toch wel belangrijk. Els kwam om 9.30uur al aan, want zij had in de buurt gelogeerd. Ik was nog in huis bezig met de ontbijttafel af te ruimen, maar geen punt ik heb gewoon de deur van de cursusruimte open gedaan. Na een bakkie koffie ingeschonken te hebben, ben ik nog even naar huis gegaan om mij om te kleden en de laatste dingen te pakken. Tegen 10.00uur was ook Henriëtte aangekomen. Ook een bakkie koffie en dan aan de gang met de theorie. Tussendoor kreeg ik nog bezoek van twee dames die eens een kijkje wilde nemen bij een workshop. Deze hebben even rond gekeken, maar komen volgende week terug dan heb ik tenslotte meer tijd voor hun. Na een lunch van mijn zelfgemaakt brood zijn de dames volop aan het snijden gegaan. Het is deze keer weer wat uitgelopen, want om 19.30uur ging de laatste weer huiswaarts.
Ik zal binnenkort vast de nieuwe zaterdagen prikken voor na de zomer vakantie, zodat jullie je weer kunnen inschrijven. Fijne zondag verder. Ik ga nu naar mijn visite.

Groetjes van Annette

vrijdag 18 juni 2010

Morgen mag ik weer over de Cricut praten.






















Hallo allemaal,

Morgen heb ik mijn laatste Cricut basistechnieken workshop voor de vakantie. Op onze boerderij wordt het weer wat drukker, maar ook met Creafarm. Ja, achter de schermen van Creafarm blijf ik altijd bezig. Nieuwe artikelen uitproberen, opdrachten voor bedrijven maken, voorbeelden maken voor de webwinkel etc. De maanden juli en augustus wil ik even een stop wat de workshops betreft. Kom ik misschien nu ook eens toe om eens lekker te gaan winkelen of een dag helemaal niks te doen. Dat laatste zal wel niet gaan, want dat is niet mijn aard. ;-) Maar goed.
Morgen mag ik dus weer over mijn favoriete machine praten. Ik raak niet uitgepraat hoor. Hahaha. Deze week heb ik weer 2 cartridges binnengekregen, namelijk Once upon a princess en Birthday cakes. Heb je deze zelf ook, laat dan even weten wat je van deze cartridge vindt en laat een foto zien wat je gemaakt hebt?
Altijd leuk om te weten.

Groeten van Annette


vrijdag 11 juni 2010

De plaatjes

Nieuwe cartridges


Hallo allemaal,

Hierbij de nieuwe cartridges. Binnenkort weer leverbaar.
Er zitten weer hele mooie tussen.

Groeten van Annette
Related Posts with Thumbnails