CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 29 september 2009

De Gypsy wordt verwacht.Hallo allemaal,

Kars heeft mij door gegeven dat de Gypsy in november / december wordt verwacht.
De prijs van de Gypsy zal rond de € 299,95 zijn.
Ook zullen er beschermhoezen te koop zijn in verschillende kleuren. Deze zullen rond de € 29,95 zijn.
Maar ook een autoadapter ( € 29,95) en de speciaal gemaakte stylus (aanwijs stokje) in verschillende kleuren. ( 19,95)
Wij moeten dus nog even geduld hebben.

Groetjes van Annette

13 opmerkingen:

Bianca zei

Woh, het lijkt me een super apparaat.

Annette zei

Mij ook, maar er zit wel een prijskaartje aan vast.

Groetjes van Annette

marije zei

alleen het probleem van het 'leeg'lezen van de cardridges hebben ze niet opgelost, dus voor mij geen haar op m'n hoofd die er aan denkt en mensen; pas op met het kopen van 2e hands cardridges als de gipsy uit is, want deze kunnen dus leeg gelezen zijn!

Annette zei

Hoi Marije,

Even dit uit de wereld helpen. Op de KKD heb ik met Provocraft gesproken en de cartridges worden dus niet "leeg" getrokken als je ze download in de Gypsy. Ze worden gekopieerd naar de Gypsy. De cartridges kan je gewoon weer gebruiken als je ze in de Cricut zelf doet of in een Jukebox.

Groetjes van Annette

marije zei

hoi annet,
ja maar als je deze 'leeg gelezen cardridges" vervolgens koopt 2e hands en dan probeert in je eigen gypsy, dan kan dat dus echt niet en dan nog het leed als je gypsy gejat word , want je neemt hem overal mee naar toe (dat is het idee) en wat moet je dan? een nieuwe kopen heeft geen zin, want je cardridges kan je niet meer leeg lezen op een nieuwe gypsy, dus weg poen!! kijk maar eens op alle amerikaanse forums. pffff dat is niet mis wat mensen die er verstand van hebben er over schrijven.Nee ik zou er maar niet intrappen. Investeer dan liever in de yudu, dat is wel een goed product voor de cricut.
groetjes marije

Annette zei

Hoi Marije,

Ik begrijp wat je bedoelt, maar bij de Knallende Kars dagen heb ik met Donald van Provocraft gesproken. Ook dit heb ik aangekaart, maar je moet dit meer zien als bij de Design Studio als je pc gecrast is of vervangen. Je ontvangt een nieuwe code dan kan je hem nogmaals downloaden op je Gypsy. Ook zal er regelmatig een update zijn voor de Gypsy, net als voor de Cricut. Je moet je zeker niet bang laten praten, want dat is niet nodig.

Groeten van Annette

marije zei

Heb je al eens geprobeerd om aan zo'n code te komen? Dat schijnt dus heel heel moeilijk tot haast onmogelijk te zijn , omdat het contact met provo craft bijna niet mogelijk is ( dit zeggen ze dus bij ons bij pipoos, want daar hebben ze het al eens geprobeerd voor een klant)

Annette zei

Hoi Marije,

Ik heb een contactpersoon bij Kars en die weer bij Provocraft en als de juiste persoon aanwezig is en het tijdverschil mee werkt, heb ik binnen een halve dag weer bericht terug en anders de volgende dag. Ik snap niet echt waarom Pipoos niet naar Kars belt. Kars is de importeur van europa wat Provocraft producten betreft. Die weten precies bij welke personen zij moeten zijn voor welke vraag.

Groeten van Annette

Kars & Co zei

Hoi Annette en Marije,

Ik lees zojuist jullie berichten over de Gypsy en het "leegtrekken" van de cartridges. Het zou natuurlijk vreemd zijn als je de cartridges na het uploaden in de Gypsy niet meer zou kunnen gebruiken.

Deze onduidelijkheid was er in eerste instantie ook rondom de Cricut DesignStudio software. Het feit blijft dat je 1 licentie koopt om het programma te mogen gebruiken, zo ook geldt het voor de cricut cartridge. Zodra je cartrdige wordt geupload op de Gypsy zal de licentie overgaan op de Gypsy. (je blijft de mogelijkheid houden om hem met je Cricut te blijven gebruiken) Je kunt hem daarna zoals gezegd niet op een andere Gypsy uploaden.

Mocht de Gypsy om de een of andere reden crashen of niet meer bruikbaar zijn dan hebben wij manieren genoeg om uw cartridges alsnog weer op de herstelde of nieuwe versie van de Gypsy te uploaden. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw cartridges onbruikbaar worden. Met tweedehandscartridges zult u altijd het altijd eerst op uw Gypsy moeten uitproberen. In de meeste gevallen zal de upload waarschijnlijk wel gaan lukken, omdat niet iedereen over een Gypsy zal beschikken, zeker niet als de cartridges voortijdig in de doorverkoop gaan)

Nog even een laatste opmerking over het verkijgen van de codes. Provo Craft is inmiddels druk bezig met het uitbreiden van hun helpdesk met betrekking tot het aanvragen van nieuwe codes en dergelijken. Dus het is toch altijd het proberen waard, mocht dat nu niet lukken dan kunt u altijd contact opnemen met Kars en dan zullen wij ervoor zorgen dat u uw serialnummmer alsnog kunt hergebruiken.

Ik hoop hiermee wat nduidelijkheden weg te hebben genomen. Niets gaat verloren!

Cricut ze!

Patrick namens Kars & Co

marije zei

nou dat stelt me wel gerust. ik hou wel heel erg van apparaten, dus wie weet! ik kreeg net een mail dat ie de 4e in premiere gaat bij michaels, daar ben ik ook net geweest in de us!super super super grote knutsel winkel!maar ja wat is niet groot in amerika?hahaha

Annette zei

Hoi Patrick,

Bedankt voor je reactie. Altijd fijn dat je mijn steuntje in de rug bent. ;-)

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Marije,

Fijn om te horen dat je nu gerust bent gesteld. Patrick is mijn contactpersoon bij Kars en is altijd bereid om mij met raad en daad bij te staan.

Michaels ken ik ook inderdaad. Een winkel waar ik dagen mij kan vermaken, maar slecht voor mijn portemonnee. ;-)

Groetjes van Annette

Gerda zei

Ik heb via Patrick ook een nieuwe code gekregen omdat ik een nieuwe laoptop gekocht had. En dat alles in een paar dagen. Nee...echt super!! Over de Gypsy ga ik wel nadenken. Lijkt me super!

Related Posts with Thumbnails