CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 26 oktober 2010

Gypsy nieuws





























Hallo allemaal, 

Het is wat geleden dat ik hier wat geschreven heb, maar ik heb niet stil gezeten hoor. Vanmiddag heb ik weer eens mijn Gypsy aan de pc gekoppeld. Ik heb sinds vorige week een nieuwe met Windows 7. Wel even wennen, maar gaat wel goed. Dus ik ben eerst naar http://www.cricut.com/gypsy gegaan en heb daar opnieuw het programma van de Gypsy ge-update. Als je een account hebt kunt je met je gegevens inloggen. Vooral het registreren van je Gypsy is nu erg BELANGRIJK. Als je dit namelijk voor 30 oktober doet kun je vanaf 1 november nieuwe cartridges uploaden.Geheel gratis. Daarom heb ik hier eens een foto sessie gemaakt. Druk dus eerst op de link. Druk dan op New Gypsy owner.(foto1)
Druk dan op Register your Gypsy (foto2) Login in met je gegevens. Heb je dit nog niet meld je dan eerst door op New Account (foto2) te drukken en daar je gegevens in te voeren.
Zijn je gegevens ingevoerd en geaccepteerd, dan kom je op scherm Download (foto3) Druk daar op pc download en als je een Mac hebt op de andere. Sla alles op je schijf op en het programma geeft zelf aan wat je moet doen. Houd wel je Gypsy en het snoertje bij de hand, want die heb je nodig als je de melding krijgt om hem aan je pc te koppelen. De rest wijst vanzelf. Succes.
Op mijn Gypsy heb ik nu Version 1.4 (0202:0204) staan.

Groeten van Annette

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Hoi Anette,ik heb toevallig net de gypsy besteld en ga hem dit weekend krijgen. Betekent dat nu dat ik de gratis cardridges dus niet kan krijgen? Dat zou toch wel erg jammer zijn.
Heb je misschien tips?

Groetjes Marjolijn.

Related Posts with Thumbnails