CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 23 december 2010

Even weer een update over mijn Cricut ImagineHallo allemaal,

Mijn Cricut Imagine begint langzaam aan mijn grote vriend te worden. Deze is echt heel anders dan de andere Cricut machines. Hij is teneerste groter, breder en zwaarder dan de Expression. Dat wordt nog een heel gesjouw naar mijn demo's. Op de Hobby-Manifestatie van Nellie Snellen die op 27 februari 2011 is in Sevenum (limburg) zal ik met dit apparaat een demo gaan geven. Kom je ook?
Deze Cricut heeft zijn eigen cartridges die je NIET in de andere machines kunt gebruiken. Ook de snijmat moet je gebruiken van de machine zelf. Dit omdat hij zwarte lijnen heeft die de Cricut Imagine nodig heeft om precies te kunnen zien waar hij iets moet printen of snijden. Door de lasers in de machine weet hij dit precies te vinden. Ik ontdek steeds meer mogelijkheden. Vooral het samen werken met de andere Cricut cartridges is erg leuk. Ja, anders om kun je dus wel je cartridges gebruiken.
Je kunt namelijk alles op een "gewone cricut cartridge" selecteren en deze dan met een cartridge van de Imagine zelf inkleuren. Erg leuk om te doen. Als ik wat klaar heb dan laat ik het hier zeker zien.

Groeten van Annette


 Even weer een update.

3 opmerkingen:

hm zei

het lijkt me ook een prachtige machine. Ik ben alleen bang dat de inktcartridges je arm maken. Dat is bij een gewone printer ook vaak het geval. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt?

gr Heleen

Gerda zei

Hallo Annette,

Ik hoorde laatst dat er nogal wat kinderziektes in Imagine zouden zitten. Heb jij al iets ontdekt?
Ik wacht voorlopig nog even met aanschaffen. Maar dat zelf printen lijkt me wel erg gaaf!

Groetjes Gerda

Bianca zei

Wat ziet hij er geweldig uit. Echt super. Maar zijn er ook grote matten, zoals voor de expression?
Groetjes,
Bianca

Related Posts with Thumbnails