CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 31 januari 2011

Basistechnieken workshop voor de Cricut Expression









Hallo allemaal,

In de maand februari geef ik 2x de basistechnieken workshop. Namelijk op 12 febr. en op 19 febr. Dit is altijd op een zaterdag van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur. Op 12 febr. heb ik nog plaats, dus wil je meer over je Cricut weten kom dan deze workshop doen. Wij werken met je eigen Expression en alle extra knoppen komen aan bod. Je maakt een mooie map met daarin alle knoppen die wij ook echt gaan gebruiken. Dit is de zelfde workshop die ik geef aan de winkeliers van Kars. Na een mini examen ontvang jij je certificaat.
Wil je meer info mail mij dan op info@annettescreafarm.com

Groeten van Annette

zondag 30 januari 2011

Nieuw!!!! Cricut Expression 2



Hallo allemaal,


Gisteravond laat kreeg ik een mail dat op de CHA de nieuwe Cricut Expression 2 geïntroduceerd wordt. Weer een super mooi apparaat. Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan even naar dit filmpje.

Groeten van Annette

vrijdag 21 januari 2011

Nieuwe cartridges.

Hallo allemaal,

Er komen weer nieuwe cartridges uit. Ik had foto's maar deze zijn erg onduidelijk. Ik ga even proberen of ik betere kan vinden en zal ze dan heir opnieuw plaatsen.

Groeten van Annette

maandag 10 januari 2011

Nieuwe cartridges ontvangen











Hallo allemaal,

Vandaag is mijn pakket gekomen met de nodige cartridges die ik besteld had in Amerika. Ja, inderdaad privé koop ik ook weleens iets in Amerika alleen geen machines. Maar dat verhaal kennen jullie al.
Het zijn er totaal 13 geworden. Ik heb op mijn blog aan de rechterkant maar een lijstje gemaakt met al mijn cartridges die ik nu bezit. Wauw, wel veel hoor. Haha.
Ik zal proberen om binnenkort eens een cartridge te gaan gebruiken en dan hier wat te plaatsen. Op dit moment ben ik weer met een artikel bezig en de boekhouding wacht ook weer. Maar goed, toch speel ik het liefst met mijn Cricut.

Groeten van Annette

zaterdag 1 januari 2011

Happy New Year












Hallo allemaal,

De eerste dag van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij. Toch wil ik ook jullie de beste wensen voor 2011 toewensen. Veel geluk, gezondheid en natuurlijk veel creativiteit.

Groeten van Annette

Related Posts with Thumbnails