CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 10 september 2009

De Xyron


Hallo allemaal,

Met de Cricut kunnen wij heel klein snijden, maar dan? Voor Anneke even een uitleg en een foto waarmee ik die kleine gesneden figuurtjes opplak. Namelijke met de Xyron 150. Hier kan een lijm cartridge met permanente of non-permanente plaklaag in. Je moet het zien als een stickermaker. Alles wat je erin stopt komt er als sticker weer uit. Super handig apparaat. Ze zijn ook leverbaar in verschillende formaten. Anneke, ik hoop dat je het zo snapt en anders hoor ik het wel?
Groetjes van Annette

5 opmerkingen:

Anneke zei

Hoi Annette, super bedankt om het uit te leggen, ben er heel blij mee.
Ga sparen om er eentje aan te schaffen ;)
Groetjes Anneke

Annette zei

Hoi Anneke,

Niks te danken hoor, maar zo duur is hij niet hoor. Rond de 10 euro en daar zit dan een permanente lijm cartridge in. Als ik het goed heb is deze 5 meter.

Groeten van Annette

celia zei

We leren hier elke dag bij,maar... verlies je niet veel aan lijm hier.Ik zou de gluepen gebruiken voor de kleine stukjes...wat denk jij hierover?
Liefs,Celia

Annette zei

Hoi Celia,

Inderdaad heeft iedereen zo z'n voorkeur. De Gluepen gebruik ik ook wel eens maar zelden of nooit. Ik speel liever op safe en werk dus niet meer met fotolijm of wat dan ook wat vloeibaar is.
Als ik namelijk kaartjes of wat dan ook maak voor mijn demo's, workshops etc. Wil ik dat het er perfect uit ziet qua afwerking. Dus geen vlekken, lijmresten etc. Ook mag het niet scheef opgeplakt zijn en met de non-permanente kan ik hem tig keer eraf halen zonder dat hij het papier of de kaart beschadigd. DIt zijn één van de eisen als je demonstratrice bent, maar persoonlijk vind ik het ook niet mooi. Als je de Xyron gebruikt plak dan zoveel mogelijk op naast elkaar om verlies te verkomen en laat er altijd een stukje inzitten als je hem weg zet. Het eerste stukje papier ben je namelijk kwijt, maar als je er in gestopt hebt wat je nodig hebt direct daarna dan bijv. een bloemetje erin stopt is dat begin stukje gebruikt voor een bloemetje.
Snap je het nog? Anders hoor ik het wel?

Groetjes van Annette

Anneke zei

Hoi Annette, dat valt reuze mee van prijs. Kom van de week wel eens in je shop snuffelen ;)
En dan hoor je nog wel van me :D
Alleen je laatste reactie snap ik niet zo goed, met dat begin van de rol ofzoiets ;)
Groetjes Anneke

Related Posts with Thumbnails