CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 5 maart 2010

Cricut CakeHallo allemaal,

Enkele weken gaf ik aan op mijn Cricut groepen dat er een nieuwe Cricut was gelanceerd op de CHA beurs in Amerika. Een rode Cricut die levenmiddelen snijdt. Tijdens mijn demo op de knallende Kars dagen heb ik natuurlijk Kars gepolst of deze ook in Europa leverbaar is? Tijdens die demo werd namelijk die vraag ook gesteld door verschillende winkeliers. Nou, vandaag mag ik jullie vertellen dat er zeker Europese Cricut Cake machines worden gemaakt. Ze worden ongeveer half mei verwacht in NL. Dus thuisbakkers onder ons jullie kunnen je hart straks ophalen.

Ook heb ik al NL info ontvangen. Wil je deze hebben, mail mij dan op info@annettescreafarm.com en zet er Cricut Cake bij. Het is namelijk een pdf bestand van 4 kantjes.

Groetjes van Annette

3 opmerkingen:

anja zei

hoi Annette,
ja belachelijk maar leuk toch,kun je deze cardtridge ook gebruiken in de gewone "bugs"?
alleen de kleur al is geweldig,hihi
ben toch wel eens benieuwd hoeveel mense zoiets zouden kopenQQ
gr anja

Annette zei

Hoi Anja,

Inderdaad is hij erg leuk. De prijs is het zelfde net als de "gewone" Cricut. Inderdaad kan je de andere cartridges in deze Cricut Cake machine gebruiken en die bij de Cricut Cake geleverd wordt in de "gewone".
Ik heb al verschillende mensen die mij gemailt hadden dat zij wel belangstelling voor deze machine hadden. Dus wie weet? En wie weet mag ik deze van Kars ook demonstreren? Dan wordt het spullen op mijn demo's. Dan kom je vast langs, nietwaar? ;-)

Groetjes van Annette

anja zei

ja waarom niet hahahah
maar dan wordt het in de zomer en dan geloof ik toch dat ik dit ga combineren met een of 2 daagjes in die kant.en voor smullen tja daar draaien we hand niet voor om hahahah
gr anja

Related Posts with Thumbnails