CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 30 mei 2011

Cricut Poll tot eind mei 2011 !!! (blijft bovenaan staan)Hallo allemaal,

Bedankt voor al jullie reacties op de ziekenhuis opname van mijn vader. Het gaat inmiddels beter met hem, maar moet nog wel een paar dagen blijven. Door ik nu wat meer aan mijn hoofd heb, heb ik wat de Cricut Poll betreft wat te snel mijn idee online gezet. Sorry hiervoor hoor. Ik krijg vele reacties dat het toch wat kort dag is, omdat nu vele van jullie op een vakantie adres verblijven. Daarom heb ik nu besloten om het de hele maand mei te houden, want immers bestaat Annette's Creafarm dan 11 jaar en dat is toch een feestje waard.
Ik heb de regel van de foto met je Cricut toegevoegd, want zo heb ik natuurlijk bewijs dat jij een Cricut hebt en ik heb een leuk idee om dan wat te maken met al die foto's. Jij moet dus ook op die foto staan!! Zet eventueel ook je naam op die foto, maar lukt je dit niet geen punt dat kan ik ook wel voor je er op zetten.
Dus wij beginnen helemaal opnieuw met deze Cricut Poll!!!!!


Bezit je een Cricut? Maak dan een duidelijke foto van jou en je Cricut (machines) en vertel waarom je hem hebt gekocht en natuurlijk wat je er zoal mee doet of gemaakt hebt. Bezit je meer machines van de Cricut of heb je de Gypsy vertel mij dat erbij. Ik ga een lijst maken hoeveel Cricut bezitters nu in Europa zich bevinden.
Onder alle inzenders, die een foto samen met hun Cricut mij hebben gemailt, maken kans op een Cricut Cartridges of een basistechnieken workshop van mij wat een waarde heeft van 80 euro. Uiteraard met certificaat. Mail dit voor 30 mei 2011 naar info@annettescreafarm.com en zet, als je een blog hebt, het logo in je site bar, want iedereen mag mee doen, mits je natuurlijk een Cricut bezit.
Als ik je mail met foto goed heb ontvangen, zal ik je naam hieronder vermelden, zodat je weet dat je mee doet voor de cartridge of de gratis basistechnieken workshop naar keuze. Dus laat mijn mailbox weer vol lopen.

Groetjes van Annette

Geen opmerkingen:

Related Posts with Thumbnails