CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 22 november 2012

De Cricut en de Silhouette


Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens een bericht op dit blog. Ik moet eerlijk toe geven dat ik de laatste maanden het super druk heb gehad en mijn gezondheid was ook niet wat het zijn moest.
Tevens wil ik jullie nu mededelen dat dit blog niet meer alleen over de Cricut gaat, maar ook voor de Silhouette bezitters is. Ik krijg al jaren de vraag van mensen wat nu het verschil tussen beide machines is, behalve de cartridges en de Cricut ook zonder pc werkt. Ik heb er lang tegen aan zitten hikken, want ik ben toch wel erg gek op mijn Cricut machines. Cricut Create, Cricut Expression 1, Cricut Expression 2, Cricut Imagine, Cricut Expression Cake en de Gypsy.
Daarbij is dus nu ook de Silhouette Cameo bijgekomen. Het is wel even wennen, maar ik moet zeggen het zelf ontwerpen in het design programma gaat super. Dit hebben jullie wel kunnen zien in mijn laatste kerstartikel die ik voor Creatief met Kaarten Winter 2012 heb gemaakt. Het blad ligt sinds 15 november in de winkel. Voor het Duo-challenge blog maak ik nu al met regelmaat snijbestanden, naast de PDF bestanden die Jolanda altijd voor mij maakte kan ik deze nu ook zelf maken. Voor mij betekend dit eigenlijk een toevoeging aan mijn Cricut machines. Wat de Cricut niet kan doe ik met de Sil.

Groeten van Annette


1 opmerking:

lenny zei

Ik kijk uit naar naar een filmpje hoe je ontwerp met een sil
Annette en al iets gehoord over een update met de gypsy
groetjes lenny

Related Posts with Thumbnails