CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 30 april 2010

Update je Gypsy



















Hallo allemaal,

Vaak krijg ik de vraag wat je nu precies moet doen als je de Gypsy hebt aangeschaft. Er zijn een paar belangrijke dingen die je zeker niet moet vergetem. Ik zal ze hier op een rijtje zetten. Ik hoop dat jullie er dan iets aan hebben en anders hoor ik het wel weer?

* Haal alles uit je doos en kijk eerst of alles compleet is.
* Laad je Gypsy accu op.
* Pak je cartridges die je bezit en upload deze in je Gypsy. (zie mijn filmpje op You Tube)
* Registreer je Gypsy op www.cricut.com/gypsy
* Ben je nog niet geregistreerd doe dit dan nu wel.
* Download de Gypsy Update software
* Sluit ook je Cricut aan en geef deze ook een update als hier om gevraagd wordt.
* Maak een ontwerpje met de Gypsy en laad deze door de Cricut snijden, zodat jij weet dat de communicatie onderling goed is.
* Sluit regelmatig je Gypsy aan de pc voor een update.
* Bij mij kan je NL handleiding ontvangen als je mij mailt op info@annettescreafarm.com of ga naar www.kars.nl daar staat hij namelijk ook.

Dit zijn de handelingen die toch de belangrijkste zijn. Bij verschillende sites zijn al Gypsy bestanden te dowloaden soms gratis, maar ook tegen betaling.

Succes.
Groetjes van Annette

zondag 18 april 2010

Gypsy workshop.













Hallo allemaal,

Steeds meer krijg ik de vraag of ik ook Gypsy workshops wil gaan geven. Zoals jullie weten heb ik al enkele filmpjes op You Tube staan. Ik moet zeggen, dat ik steeds meer de Gypsy pak als ik iets wil snijden of iets aparts wil maken. Natuurlijk moest ik eerst zelf het apparaat beter leren kennen, voordat ik hier workshops in kan geven. Tussen de bedrijven door ben ik al een ontwerp gaan maken voor deze basisworkshop. Hij is heel anders als mijn Cricut basisworkshop, maar zeker niet minder belangrijk. De verdere info komt t.z.t. als ik alle puntjes op de "i" heb staan. Maar het is natuurlijk nooit verkeerd als je aangeeft hier oren naar hebt? Je moet dus in het bezit zijn van een Cricut en de Gypsy.

Groetjes van Annette

zaterdag 17 april 2010

Basistechnieken workshop met de Cricut Expression.











Hallo allemaal,

Vandaag stond er weer een basistechnieken workshop op de agenda. De dames kwamen om 9.30uur al aangereden. Ze hadden er zin in. Na een bakkie koffie of thee ben ik mijn verhaal gaan afsteken. Ja, ja, ik kan wel kletsen hoor. Hahaha, wat hebben wij weer gelachen. Zet een paar Cricut mutsen bij elkaar en je hebt de grootste lol. Allemaal met de zelfde tik. ;-) Voor de lunch vertel ik heel veel. Je snijmat, de cartridges etc. Nu zijn ze immers nog fris en helder. Voor de lunch had ik de groentesoep al opgezet en het brood etc. haalde ik uit het woonhuis. Dus even naar de overkant en met een boodschappenkrat weer terug. Ik had gisteravond boerenmeergranen brood gebakken en hier heeft iedereen van gesmuld. Zelfs het brood moest op de foto. Ik had vanmorgen de sneetjes een beetje te dik gesneden. ;-)











Ook van de soep werd lekker van gegeten. Na de lunch heb ik ze weer aan het werk gezet. En dat hebben zij geweten hoor. Snijden, snijden en nog meer snijden met de Cricut. Af en toe ging er iets verkeerd, maar dat konden wij weer snel verhelpen. De tijd van 17.00uur werd niet gehaald. ;-) Geeft ook niks hoor. Alleen de kalfjes gingen erg te keer, omdat zij normaal om 18.00uur krijgen en nu was het zeker 18.55uur. Na het voeren de katten en honden eten geven en dan zelf nog wat eten. Na het eten ben ik mijn mail gaan ophalen, Het waren er deze keer maar 228. ;-) Ik worstel mij er wel weer doorheen van het weekend. Dus heb je mij een mail gestuurd, het kan dus deze keer iets langer duren dan binnen 24 uur dat je antwoordt krijgt. Ik heb net wat tv gekeken en ga nu nog even naar Creafarm om weer wat trouwkaarten te snijden. Ze moeten immers snel klaar zijn.

Mijn buurjongen Rinke kwam vanmiddag even langs en kreeg door Vera gelijk een fototoestel in de hand gedrukt om deze foto van ons allen te maken. Nou, Rinke je ziet je hebt hem prima gemaakt.

Dames, nogmaals bedankt voor jullie komst en gezelligheid en wij spreken elkaar gauw weer.

Groetjes van Annette

Ik ben er weer helemaal klaar voor.
















Hallo allemaal,

Alles staat klaar voor de basistechnieken workshop met de Cricut Expression. Het is nu 01.15uur dus nog even voor het slapen gaan een berichtje plaatsen. Het brood is gebakken, de soep gekookt en alle pakketten liggen klaar. Even alles van mijn opdrachten opgeruimd en dan stort ik mij morgen weer op de Cricut. Het is de bedoeling dat mijn Cricut een dagje rust krijgt. ;-) en die van de dames juist hard gaan werken. En ik mag mijn verhaal weer afsteken. Hahaha. Jullie horen wel hoe het geweest is?

Groeten van Annette

donderdag 15 april 2010

Lay-out met JEJE producten



















Hallo allemaal,

Zaterdag 24 april heb ik die Cricut workshop bij JEJE in Hilversum. De opdracht is om met hun materialen en de Cricut wat te maken. Ik mag weinig of geen bij producten gebruiken. Dit wil zeggen liever niks van een andere groothandel. Bij dit voorbeeld heb ik brads gebruikt van Basic Grey en komt bij Kars vandaan. Verder alleen het cardstock als basis. De rest is alles van JEJE in de kleuren rood. Mijn nichtje Elana vindt het altijd super als ik haar foto gebruik. Van haar broer hoeft het niet zo nodig. JEJE heeft veel materiaal wat een hoog glim effect heeft en dat is toch wel moeilijker om er iets mee te combineren. Persoonlijk vind ik de LO van Elana mooier geworden dan die van haar broer Justin. En wat vinden jullie?

Groetjes van Annette

Related Posts with Thumbnails