CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 31 juli 2010

Cricut Imagine



Hallo allemaal,

Ja hoor, er is weer een nieuwe Cricut op de markt. Namelijk de Cricut Imagine. Bekijk het filmpje maar eens. Op dit moment is er in Amerika de CHA. Een beurs voor winkeliers. Ooit wil ik hem ook eens gaan bezoeken, maar ja dat zit er nu even nog niet in.

Groeten van Annette

Nieuwe update Gypsy

Hallo allemaal,

Als je de Gypsy aansluit aan je pc en dan het programma opent, dan geeft hij aan dat er een update is. Dit staat echter NIET op de www.cricut.com/gypsy site. Mijn Gypsy is net klaar en heeft nu Versie 1.4 met nummer (0191:0200) Dus even een tip. Koppel regelmatig je Gypsy aan je pc ook al staat er op de Cricut.com site niks vermeld.

Groetjes van Annette

zondag 25 juli 2010

Een kaartje gemaakt




Hallo allemaal,

Zoals jullie weten hebben wij a.s. dinsdag een begrafenis. Daar wilde ik toch ook een kaartje voor maken. Op de rouwkaart stond een rode roos. Dit gaf mij het idee, om ook voor deze kaart een roos te gebruiken. De andere rouwkaart waar ik een roos voor gebruikte was de kaart voor Elly. Daar stond een witte roos op de kaart. Zo geef je de kaart toch een persoonlijk tintje. Ik heb een ontwerp gemaakt in mijn Gypsy, zodat ik gelijk op één snijmat alles kon snijden. De kleuren grijs, groen en rood. Als je meerdere kleuren papier op je snijmat plakt moet je natuurlijk je snijmat goed in je Cricut doen. In dit geval is je pijltje op je snijmat erg belangrijk. De roos komt van de cartridge Walk in my Garden en de tag van Platin Schoolbook.

Groetjes van Annette

zaterdag 24 juli 2010

Gemaakt door Chantal









Hallo allemaal,

Chantal heeft een zomers kaartje gemaakt. De palmbomen zijn gesneden met de cartridge doodlecharms en is ook met de flip knop gedaan. De letters zijn gesneden met de cartridge Platin Schoolbook. Het gras is uiteraard ook met de cricut gesneden.

Groetjes van Annette

donderdag 15 juli 2010

Just a Note











Hallo allemaal,

Chantal, mijn Cricut designer, heeft mij deze foto gestuurd. Zowel de kaart als de envelop is gemaakt met de cartridge Wild Card. Ze heeft eerst het één en ander bewerkt in de Gypsy en toen alles uitgesneden met haar Cricut.
 
Groeten van Annette

Mijn Gypsy.














Hallo allemaal,

Even weer wat van mij laten horen op dit blog. Momenteel is het op de boerderij wat druk qua loge's en werkzaamheden. Wie mijn andere blog leest waarmee? Ook ben ik dagelijk aan de gang met mijn Gypsy en Cricut. Wij zijn namelijk eind september 25 jaar getrouwd en natuurlijk maak ik zelf de kaartjes. Eerst een ontwerp in mijn Gypsy gemaakt, toen gesneden met de Cricut en dan wat andere dingen erbij geplakt. Het ontwerp is klaar en goed gekeurd door mijn husband Henk. Haha, om eerlijk te zeggen vind hij alles wel best hoor, maar soms heeft hij een uitgesproken mening. Nu dus ook. Maar dat geeft niks, want tenslotte is het ook zijn kaartje. De schatting is dat ik ongeveer 120 kaarten moet maken. Vandaag heb ik de eerste 30 gesneden en voor de helft klaar. Ook de tekst moest erop. Wij hebben gekozen om het deze keer in het plat te doen. Haha, ik hoop dat iedereen het kan lezen? Deze foto van onze koeien is er in verwerkt. Deze heeft Sanne gemaakt toen zij een weekend hier was. Deze foto heeft zij ook gebruikt om voor Henk een tuinposter te maken als kado voor zijn verjaardag. Jullie begrijpen wel dat Henk hier super blij mee was.

Groetjes van Annette

dinsdag 6 juli 2010

De nieuwe update voor de Gypsy














Hallo allemaal,

Zoals jullie weten is er een nieuwe update voor de Gypsy. Helaas deed hij het niet goed toen ik de Gypsy aan mijn pc aansloot. Ook mijn laptop deed de update niet zoals het hoort. Ik heb gelijk Kars en Provocraft gemaild en deze hebben mij de volgende tip gegeven voor wie Windows XP of Vista hebben.

Om Gypsy sync. uw Gypsy te laten updaten volg de stappen zoals hieronder beschreven:

1. Sluit alle Gypsy toepassingen. (Gypsy Sync. Cricut/Gypsy website).
2. Vanaf het Internet browser selecteert u gereedschappen.
3. Vervolgens kiest u Internet opties.
4. Dan het tabblad gevorderd.
5. Vervolgens Reset Internet Explorer opties door op de reset knop to klikken. (Nadat u dit gedaan heeft kan uw computer vragen om de computer opnieuw te laten opstarten).

Voer bovenstaande punten uit en start hem opnieuw op. Als je dan je programma van de Gypsy opent en dan je Gypsy aan je pc koppeld zie je de volgende schermen.



 
 
 
 
 
 
 
 
 




Ik hoop dat het bij iedereen lukt en anders hoor ik het graag?

Groetjes van Annette


zaterdag 3 juli 2010

Er is een nieuwe update voor je Gypsy online.

Hallo allemaal,

Vanavond zie ik net op de Cricut.com site dat er een nieuwe update is voor je Gyspy met de nieuwste cartridges. Alleen die van heeft even geen zin vanavond. Als ik hem aansluit op de pc dan kan hij geen update uitvoeren, omdat hij internet niet kan vinden? Raar hoor, want ik zit nu toch ook op internet? Techniek is leuk als het werkt zeg maar. Maar ik blijf proberen. Is wel gevaarlijk hoor als je de update doet, dan wordt je namelijk helemaal lekker gemaakt door de nieuwe cartridges en dat zijn er nog al wat hoor!

Groetjes van Annette

Twee kaarten voor JEJE













Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer 2 kaarten gemaakt voor JEJE. Natuurlijk alles gesneden met de Cricut. De "fijne vakantie" kaart is bewerkt met de Gypsy. De strandstoel heeft namelijk geen gleuven erin, maar met wat pas en meet werk is dat in de Gypsy zo klaar. Het strand is van echt zand van JEJE. Kleurnummer 15 van Sandy Art® om precies te zijn. Ik hoor het graag wat jullie er van vinden?

Groetjes van Annette

Related Posts with Thumbnails