CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 29 maart 2011

Cricut Craft Room

Hallo allemaal,

Er is al lang sprake van dat ProvoCraft met een nieuw software programma op de markt komt, maar nu is het dan bijna ook zo ver. De planning is om hem in April online te zetten. Op dit moment wordt hij nog door vele mensen getest om zo de kinderziekten eruit te halen.

Cricut Craft Room software werkt met alle Cricut machines, (originele Cricut, Cricut maken, Cricut Expression, Cricut Expression 2, Cricut Cake, Cricut Imagine, Gypsy en Cricut DesignStudio). Deze Craft Room software zal werken met zowel PC als MAC computers.


Wat is Cricut Craft Room? Cricut Craft Room is een gratis online design tool. De software is naar verwachting beschikbaar in April van 2011. Cricut Craft Room heeft een internetverbinding nodig en er zal ingelogd moeten worden met uw Cricut.com account.

Bezit u een Gypsy, dan kunt u deze gewoon koppelen met de Cricut Craft Room, maar bezit u geen Gypsy, geen nood maak dan gebruik van de USB kabel en uw Cricut machine.

"Cricut Craft Room is de oplossing voor veel van de wensen van onze klanten," zegt Jim Colby, Senior Vice-president van Product Development. "Met deze nieuwe software, kan iedereen ontwerpen met onze volledige library en zo personaliseren door te spelen met de ontwerpen op de snijmat. Wil je iets uitsnijden dan heb je wel de bijhorende cartridge nodig, maar iedereen kan ontwerpen wat hij wil in dit programma."

Cricut Craft Room (CCR) is te vergelijken met de huidige Cricut Design Studio, alleen dit programma staat online. U hoeft alleen in te loggen met uw Cricut account. CCR zal werken als een virtuele Cricut mat.

Functies:

• slepen en neerzetten

• met 1 druk op de knop delen aan elkaar plakken

• afbeelding groeperen en aan elkaar plakken

• zoeken naar specifieke afbeeldingen in een enorme bibliotheek

U kunt de gesneden bestanden/ontwerpen gewoon opslaan op uw vaste schijf. Wat fungeert als een back-up.
Wij wachten het met spanning af.

Groeten van Annette

1 opmerking:

hm zei

Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe programma. Het lijkt me een vooruitgang ten opzichte van designstudio. Vooral ook omdat dat zó lang duurt voordat dat gebruiksklaar is vanaf het moment dat je hem aanzet. Ik hoop dat het allemaal goed gaat functioneren als er een heleboel mensen tegelijk gebruik van gaan maken. Vooral als je ziet dat er met het updaten van bijv gypsy ook nogal eens problemen zijn op de site. MAar als het allemaal werkt is het een leuke aanwinst, zeker omdat het gratis is :-)

gr Heleen

Related Posts with Thumbnails