CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 26 maart 2010

Basistechnieken workshop met de Cricut Expression in Hoensbroek. (Limburg)

Hallo allemaal,

Morgen heb ik mijn derde groep deze maand die de basistechnieken workshop van de Cricut krijgt. Deze keer niet in mijn eigen workshopruimte, maar op locatie. Acht dames ga ik morgen alles leren over de Cricut. Ik heb er zin in, ik hoop de dames ook? Els is zo lief om ook morgen weer met mij mee te gaan, want zo'n lange rit alleen is toch ook niet alles. Nogmaals bedankt Els. Morgenavond heb ik ook een jaarvergadering van onze buurtvereniging, maar ik heb aan het bestuur al aangegeven dat ik het nog niet zeker weet of ik wel kom? Het kan ook zijn dat ik zo laat ben of zo moe dat ik geef puf meer heb. En dan dit weekend ook nog zomertijd en dat scheelt weer één uur nachtrust.
Er komen weer nieuwe cartridges aan. Hier enkele voorbeelden.
Ik ga nu gauw verder, want ik moet alle pakketten nog maken en de certificaten.

Groetjes van Annette

vrijdag 19 maart 2010

Gesneden met de Cricut











Hallo allemaal,

Vanavond is Korrie geweest om te knutselen. Wij proberen één avond in de week samen te knutselen en maken dan net wat ter sprake komt. Zo had ik dus die taartpunt gemaakt. Deze wilde zij ook wel maken. Zij heeft het papier gebruikt van de paasuitdaging. Een nieuwe papierlijn. Verder wat bloemenponsen gebruikt en een tekststempel.
Ik heb vanavond een verjaardagskaart gemaakt voor mijn broer. Hij wordt namelijk 50 volgende week. Met de cartridge Platin Schoolbook heb ik de cijfers 50 uitgesneden op size 7cm en toen door de Cuttlebug gehaald. Met Distress inkt heb ik het wat dieper van kleur gemaakt. Het papier wat ik gebruikt heb is van mijn favoriete merk Basic Grey. Het kalendertje heb ik zelf gemaakt in Word. Uitgeprint op DCP papier en dan gekleurd met inkt en dan gemat.
Dit wordt gelijk de nieuwe uitdaging. Vraag bij Annette's Creafarm de digi kalender stamp aan van je favoriete maand en verwerk hem op een kaart. Je kunt de foto weer mailen naar info@annettescreafarm.com maar wel voor 15 April. De winnaar ontvangt weer van hij een mini scrappakket. Dus doe je best. De paasuitdaging met de Digi stamp van Jolanda loopt nog tot eind van deze maand. Er zijn al vele mooie dingen binnengekomen.

Groetjes van Annette

woensdag 17 maart 2010

Taartpunt













Hallo allemaal,

Gisteren heb ik een taartpunt gemaakt. Mijn broer is geslaagd voor een opleiding en had een diploma uitreiking. Om een opleiding naast je drukke baan te volgen is toch een hele prestatie. Het heeft hem heel wat inspanning gekost, maar het is hem toch maar gelukt. Dus er was iets te vieren. De uitreiking was in het hoge noorden, terwijl hij zelf in het westen woont. Dus een goed excuus om bij je zus te gaan logeren.













Voor mijn schoonzus, zijn vrouw dus, heb ik er ook maar één gemaakt. Beide heb ik gevuld met allerlei smaken chocolade eitjes. De buitenkant heb ik expres niet zo druk gemaakt, want daar houden zij niet zo van.



















Deze taartpunt staat op mijn nieuwste Cricut cartridges. "Tie the knot" Waar trouwens meerdere mooie dingen op staan.

Groetjes van Annette

donderdag 11 maart 2010

Vandaag weer een Cricut workshop gegeven.

Hallo allemaal,















Vandaag had ik weer in mijn eigen workshopruimte een Cricut basistechnieken workshop gegeven.
Wat hebben wij weer gelachen. En als de Cricut machines snijden klinkt dat altijd als muziek in mijn oren. Iedereen ging moe, maar tevreden naar huis en natuurlijk met het certificaat in de hand. ;-)
Ik ga nu even bank hangen, want ik ben best wel moe. De eerste was er om 9.25uur en de laatste gingen rond 18.30uur weer weg. Normaal om 17.00uur, maar wij waren zo aan het kletsen en nog even dit en nog even dat. Tja en dan is het zo laat.


Groetjes van Annette

vrijdag 5 maart 2010

Cricut Cake



Hallo allemaal,

Enkele weken gaf ik aan op mijn Cricut groepen dat er een nieuwe Cricut was gelanceerd op de CHA beurs in Amerika. Een rode Cricut die levenmiddelen snijdt. Tijdens mijn demo op de knallende Kars dagen heb ik natuurlijk Kars gepolst of deze ook in Europa leverbaar is? Tijdens die demo werd namelijk die vraag ook gesteld door verschillende winkeliers. Nou, vandaag mag ik jullie vertellen dat er zeker Europese Cricut Cake machines worden gemaakt. Ze worden ongeveer half mei verwacht in NL. Dus thuisbakkers onder ons jullie kunnen je hart straks ophalen.

Ook heb ik al NL info ontvangen. Wil je deze hebben, mail mij dan op info@annettescreafarm.com en zet er Cricut Cake bij. Het is namelijk een pdf bestand van 4 kantjes.

Groetjes van Annette

woensdag 3 maart 2010

Cricut Designers











Hallo allemaal,

Een poos geleden heb ik een oproep gedaan voor een Cricut Designer. Erica zit nu als Cricut Designer in mijn team. Ik heb besloten dat ik pas per april weer een nieuwe designer wil hebben. Ik heb wat mensen op het oog, dus de keus is nog niet gemaakt. Ik kijk bijna dagelijks op hun Blog om te kijken wat zij allemaal maken en natuurlijk of zij de Cricut erbij gebruiken. Ga dus gewoon door met het maken van kaarten, LO etc. En wie weet? En heb je tussendoor nog wat mooie dingen gemaakt met de Cricut dan mag je de foto altijd mailen naar info@annettescreafarm.com Dan weet je zeker dat ik je Cricut kunstwerk gezien heb! En vergeet ook niet mijn logo op je blog te zetten.

Groetjes van Annette
Related Posts with Thumbnails